Sidoney's Easy

Kansas City

Rehabilitering

Det kan vara skönt att åka på lite välbehövd rehabilitering men att kunna göra det utomlands och få njuta av det i solen är ju ännu bättre. Och det är bra att det finns såna företag som just planerar och organiserar såna resor som gör att det blir ännu roligare och härligare att ta hand om sig. Det behövs ju lite extra resurser när man har har en situation som gör att man behöver lite extra hjälp, det kan vara något typ av funktionshinder som man behöver hjälp med.
Då är det ju väldigt skönt att vara på ett ställe som är anpassat så att man ska kunna göra allt som man vill och önskar och att det ska gå bra även om det är så att man sitter i rullstol eller likande.

Härligt att få komma till solen

Ja det är underbart att få vara i sten och vi mår verkligen bra av att få lapa sol det är något som våra kroppar behöver och man önskar att det var nåt som vi hade mer av här hemma i Sverige. Men det är ju toppen när man har möjlighet att vara och njuta av att ligga i solen och värma sig och ta det lugnt. Ja det är så underbart när man känner att kroppen verkligen får tina upp efter en lång och kall vinter. Då mår man riktigt bra av att komma till ett varmare land och få njuta av det helt och fullt. Det finns så mycket som man kan göra och som är bra för hälsan och som gör att man mår bra och känner sig piggare och fräschare än vad man gjorde innan man åkte iväg och fick vara lite i solen och ha det skönt. Det är något att rekommendera alla att göra om dom har möjlighet till det.